Относно сайта

От много години в различни интернет сайтове са публикувани разнообразни преводни и авторски християнски материали на български език. Някои от тези сайтове вече не функционират. Това породи идеята да бъдат събрани на едно място както материалите от тях, така и други полезни неща от други сайтове и от лични колекции. За тази цел е създаден настоящият сайт като вид каталог, който да ги групира и подреди по категории.

Вярваме, че сайтът ще бъде полезно място, където не само да разглеждате и търсите християнски материали, но и да споделяте онези, с които разполагате. Свържете се с нас и ни ги изпратете, за да бъдат публикувани. Разбира се, екипът си запазват правото да подбира и одобрява нещата, които се качват.

Има още няколко начина, чрез които може да станете сътрудник на сайта. Повече информация прочетете в раздела Станете сътрудник.

Бихте могли да помогнете за обогатяване на съдържанието в сайта и чрез вашите дарения. Информация как да дарите средства ще намерите в раздела Направете дарение.