Основи на вярата и науката – поредица от безплатни уебинари

Оценка: 5.0/5. от 1 глас. Покажи гласовете.
Please wait...

ВАЖНО: За уебинарите е осигурен превед на български!

Скъпи приятели,

Щастлива съм да ви информирам за нашия следващ проект: поредица от уебинари ОСНОВИ НА ВЯРАТА И НАУКАТА.

Ще се срещаме чрез ZOOM Уебинар веднъж седмично, за да поговорим за основните проблеми в дебата Вяра-Наука, като се съсредоточим особено върху темата за Произхода. Това е един вид основен курс върху Вярата, Науката и Произхода, така че всеки е добре дошъл, без да е необходимо да има предварителни познания. За онези от вас, които имат вече известно обучение в тази област, това може да бъде възможност да ревизират и актуализират познанията си.

Поредицата от уебинари е разделена на четири основни части: Наука; Модели за Произхода; Биология и план; и Скалите, фосилите и Потопът, с четири уебинара във всяка част. Вие може да посетите конкретни уебинари, които ви интересуват, конкретни части или цялата поредица. Уебинарите са безплатни, но се изисква регистрация на следния адрес:

https://zoom.us/webinar/register/WN_60Zx02CKSWeXY8MkLxYwQA

В pdf-файла ще намерите подробна информация за датите, часа, темите и линка за регистрация. Ако използвате Фейсбук, може да намерите цялата необходима информация на страницата на Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/401699997763826

Чувствайте се свободни да споделите тази информация в социалните медии, в общностите си, сред студенти, приятели и с всеки, който се интересува.

Благодаря ви! Благословения,

Ноеми Дюран,
директор на Европейския клон
на Гео-научния изследователски институт
https://grisda.org