Пророчески прозрения относно съвременните събития

Няма гласували
Please wait...

Термини, като “белегът на звяра”, “битката при Армагедон” и “антихристът” учудват и заинтригуват ума на човека. На някои превозни средства има лепенки, които предупреждават останалите, че шофьорът вярва, че може да бъде “грабнат” по всяко време. През последните години стремглаво нарасна продажбата на книги за библейските пророчества и дори светската информация говори за драстичните промени настъпващи в нашия свят.

Въпреки, че мнозина смятат тези промени за свързани с библейските пророчествата, други се чудят, дали Библията и пророческия й сценарий за последното време са достойни за доверие. Те се съмняват, че Библията се отнася до нашите дни.

Проучвайки библейското пророчество във връзка с настоящите събития, тази книга се съсредоточава върху сценария за последното време представляващ интерес за мислещите мъже и жени по целия свят. Ще разгледаме важността на стремителните събития, които се случват в нашия свят; връзката им с предсказанията на Библията и окончателните последствия от тези събития върху всички, “малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби” (Откр. 13:16).